fbpx
Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
To nye ansigter på vej ind i bestyrelsen

To nye ansigter på vej ind i bestyrelsen

På den øvrige bestyrelses anbefaling stiller Lars Henrik Hejlesen og Kasper Torup-Villadsen op som menigt medlem hhv. 1. suppleant, når der på årets generalforsamling er valg til netop bestyrelsen. Begge ventes valgt ind.

Efter planen får Mercy Ships Danmark to nye folk valgt ind i bestyrelsen i forbindelse med årets generalforsamling d. 21. april. Lars Henrik Hejlesen og Kasper Torup-Villadsen stiller således op som menigt medlem hhv. 1. suppleant, begge med den siddende bestyrelses anbefaling, og ventes derfor at blive valgt ind.

Lars Henrik Hejlesen kommer fra en længere periode hos en af vores samarbejdspartnere, MAN Energy Solutions, hvor han var ansvarlig for den forretningsenhed, der støttede Africa Mercy med reservedele og teknikerhjælp. Det er da også derfra, at hans interesse for Mercy Ships’ arbejde stammer.

”Jeg oplevede et stort engagement blandt medarbejderne, som var stolte over at kunne hjælpe så direkte med de vigtige opgaver ombord på Africa Mercy”, forklarer han og fortsætter:

”Med min baggrund håber jeg at kunne hjælpe med øget interesse for Mercy Ships’ vigtige arbejde i Vestafrika samt øge kendskabet til Mercy Ships i Danmark generelt. Mange af de kompetencer og frivillige, som efterspørges ombord, findes i “Det Blå Danmark”. Der håber jeg at kunne være med til at skabe en bedre kontakt.”

38-årige Kasper Torup-Villadsen har en baggrund i den maritime industri og er for nyligt hjemvendt efter at have boet fire år i Accra, Ghana, hvor han havde ansvaret for en indkøbs- og logistikorganisation for AAK (tidligere Aarhus Olie). Efter at have arbejdet og rejst over hele Vestafrika, og besøgt mere en 20 afrikanske lande syd for Sahara, har han et godt indblik i forskellighederne på kontinentet.

”Jeg så og oplevede Africa Mercy i Cotonou i 2016 og samtidig den forskel Mercy Ships gjorde for mennesker i Benin. Efter at have boet seks år i Afrika, betyder kontinentet meget for mig. Jeg brænder for at kunne gøre en forskel, og være medvirkende til at gøre fremtiden lysere. Mercy Ships Danmark er en utrolig interessant organisation med en spændende historie og en endnu mere spændende fremtid, som jeg ser frem til at være en del af”, siger Kasper Torup-Villadsen.

Du kan stadig nå at tilmelde dig generalforsamlingen, der i år bliver afholdt online via Microsoft Teams. Send os en mail på msdk@mercyships.org senest 14. april og fortæl os, at du vil være med.