fbpx
Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
Velkommen til Garrets International

Velkommen til Garrets International

Garrets International er blevet virksomhedspartnere med Mercy Ships Denmark, og vi er meget glade for samarbejdet. Takket være denne støtte kan Mercy Ships fortsætte med at synliggøre aktiv deltagelse i arbejdet med at lindre nød og bringe håb og helbredelse til fattige i Afrika.

Vi er glade for at kunne fortælle, at Garrets International er blevet virksomhedspartnere med Mercy Ships Danmark. Det er partnerstøtte, som gør det hele muligt.

Generalsekretær i Mercy Ships Denmark, Vibeke Hauge Førrisdahl, der glæder sig over det nye partnerskab:

“På vegne af vores patienter er vi utroligt taknemmelige for Garrets ønske om at hjælpe vores patienter til et nyt liv, der gør det muligt at blive selvforsørgende og have et værdigt liv generelt.” 

Vibeke uddyber:

“Halvdelen af verdens befolkning har ikke adgang til basal sundhedspleje. Det betyder, at 5 milliarder mennesker på verdensplan ikke har adgang eller råd til sikker operation. Med Mercy Ships er I som virksomhed med til at yde gratis lægehjælp og operationer til mennesker i primært Vestafrika. Vores håb og den fælles indsats betyder, at vi hele tiden rækker længere ud for at sikre sundhed og trivsel for alle.”

Garrets International, der er en del af Wrist Group, er en erfaren, altid udforskende maritim servicepartner, der opererer i mere end 700 havne og betjener 35.000 søfarende over hele verden. I mere end 30 år har de leveret fuld service af levering og butikker, der vedvarende giver næring til bedre liv om bord på skibe over hele kloden. Et bedre liv til søs er bundet til sundhed og ansvar.

Mogens Thyssen, salgsdirektør i Garrets International, fortæller:

“Med vores sponsoraftale støtter vi Mercy Ships’ betydelige arbejde med at bringe kirurgi, medicin, helbredelse og håb og give gratis kirurgi til mennesker uden adgang til nødvendig medicinsk behandling. Vi beundrer alle de frivillige fagfolk – lægerne, sygeplejerskerne og de søfarende om bord på de flydende hospitaler for deres store præstationer”.

Garrets International tilbyder verdensomspændende tjenester – drevet af teknologi og årtiers knowhow – giver gennemsigtighed, indsigt og hastighed, hvilket gør det nemt at drive forretning til konkurrencedygtige priser. Garrets International arbejder tæt sammen med deres kunder om budgetstyring, ernæringsvejledning, kokkeuddannelse og reduktion af madspild ombord.

Mercy Ships Danmark takker for jeres støtte!

Ønsker du som virksomhed at høre mere om partnerskabsmulighederne, så tag endelig fat i Katrine Chemnitz Henriksen, partnerskabsmedarbejder Mercy Ships Danmark. Læs mere her.

Læs mere om partnerskabet her.