fbpx
Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
Vi investerer i langsigtet hjælp

Vi investerer i langsigtet hjælp

Alt imens tusindvis af patienter bliver behandlet om bord på hospitalsskibet, intensiverer Mercy Ships arbejdet med fokus på langsigtet hjælp. Det gælder træning af personale på hospitaler i Cameroun.

Med opbakning fra gavmilde donorer, har Mercy Ships Danmark kunne dække omkostningerne for kurser i ”Safer Anesthesia From Education” med fokus på behandling af børn. De første 30 læger og sygeplejersker har gennemført kurset i efteråret i byen Yaoundé. Ti af deltagerne er yderligere trænet i at undervise andre.

En af deltagerne fortæller: “Det var meget interessant og lærerigt. Vi lærte meget om anæstesi og genoplivning af børn. Et emne, som ikke er helt nemt. Vi fik ny viden og brugbare værktøjer.”

I januar og april 2018 afholdes kurset i pædiatrisk anæstesi i havnebyen Douala, hvor også skibet ligger i havn. Det er vores mål, at i alt 70-100 læger og sygeplejersker i denne sæson i Cameroun bliver trænet og dygtiggjort inden for dette felt, som vil redde mange børn og skåne familier for unødvendige tab. Takket være danske donationer bidrager vi til at opbygge kapaciteten i Cameroun. Et arbejde, der har værdi længe efter hospitalsskibet forlader havnen. Det betyder større sikkerhed for de børn, der i fremtiden skal behandles.