fbpx
Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
Kampagne på Facebook - Vi ringer rundt

Kampagne på Facebook - Vi ringer rundt

Det er ikke "fake" eller "Fishing". Mercy Ships Danmark har i disse uger en kampagne på Facebook og Instagram, hvor ringer vi op til dig, der har deltaget i vores underskriftindsamling. Tak for din opbakning og din sympati med nogle af verdens mest fattige og sårbare mennesker. Vi håber, du vil støtte Mercy Ships' arbejde, så vores frivillige fortsat kan give gratis operationer og behandlinger til de mange, der ikke ellers har adgang til lægehjælp.

Tag godt i mod os – selv om vi måske ringer midt i aftensmaden.
Giv gerne besked, hvis du ønsker opringning på et andet tidspunkt.

Hvorfor ringer vi?
Vi beder frimodigt om støtte med en aftale via Betalingsservice. Faste bidrag giver os bedre muligheder for at planlægge fremtiden. Skibet forlader i næste måned Guinea for at sætte kursen mod Senegal og senere Liberia, hvor behovene er store. Tusindvis af mennesker venter på vores hjælp.

Hvem taler du med?
Da vi er meget få på Mercy Ships kontor og baserer en stor del af vort arbejde på frivillig indsats, har vi allieret os med nogle medarbejdere hos All Ears, som ringer for os. Tag godt i mod vores “phonere”. De hjælper Mercy Ships og støtter samtidig endnu et godt formål.

All Ears er en non-profit socialøkonomisk fundraisingvirksomhed med en social mission om at skabe arbejdspladser til mennesker med synshandicap. I All Ears vendes synshandicappet til en styrke, da handicappet gør, at medarbejderne er bedre til at lytte og mere nærværende i dialogen på telefonen.
Af praktiske hensyn bruger vi telefonnummeret 39 45 22 51. Læs mere på www.all-ears.dk

Du kan være tryg ved at afgive private oplysninger
Alle oplysninger bliver behandlet fortroligt. Bankoplysninger og CPR-nummer bliver naturligvis krypteret og bliver alene brugt til at etablere en betalingsaftale mellem Nets, Mercy Ships og dig.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte National Director Ulla Holst på sekretariatet i dagtimerne på telefon 23 83 41 41 eller send en mail på ulla.holst@mercyships.org

På forhånd tak for din opbakning.

Fotos: All Ears