fbpx
Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
Video: Global Mercy er sejlet gennem Suez-kanalen 👏

Video: Global Mercy er sejlet gennem Suez-kanalen 👏

Vores nye hospitalsskib er nået frem til Malta efter at have passeret Suez-kanalen helt gratis! Se den flotte video af gennemsejlingen nederst i artiklen.

I den gode sags tjeneste
Global Mercy er sejlet igennem Suez-kanalen gratis efter den senegalesiske og egyptiske regering har samarbejdet og faciliteret, at skibet i den gode sags tjeneste fik fri passage. Denne unikke gestus betyder, at vi på lang sigt kan redde mange flere liv i Afrika, hvor Global Mercy forventes at begynde sin jomfrurejse i foråret 2022.

Skibet forlod Kina i slutningen af juli og er planlagt til at ankomme til Antwerpen d. 12. september, hvor det sidste hospitalsudstyr skal ombord.

GB i suez

CEO for Mercy Ships Belgien Bert van Dijk er taknemmelig for den enorme støtte:

“På initiativ af præsident Macky Sall fra Senegal og i samarbejde med de egyptiske myndigheder har Global Mercy fået lov at sejle igennem Suez-kanalen helt gratis. Dette er et vidunderligt eksempel på et unikt samarbejde mellem to statsoverhoveder for at støtte Mercy Ships og bidrage til forbedring af sundhedsvæsenet i Afrika”.

Præsident Macky Sall siger: ”Jeg har oplevet og set med mine egne øjne, at Mercy Ships er en fantastisk organisation, der bringer håb og helbredelse til mange afrikanske lande”

“Vi vil byde Global Mercy velkommen med åbne arme i foråret 2022 og give vores fulde støtte til ​​skibets første mission i Afrika”.

MS Suezkanalen

Til kaj i Antwerpen
Havnen i Antwerpen har desuden tilbudt en gratis plads i kajen under de afsluttende udstyringsfaser. Her vil frivillige fra ind- og udland færdiggøre hospitalsskibet, så det kan blive klar til afgang.

Global Mercy har seks operationsstuer, 200 senge, et laboratorium og generelle ambulatorier samt øjen- og tandklinikker. Det samlede areal på hospitalsafdelingen er 7.000 kvm. Global Mercy bliver ”partnerskib” til vores hospitalsskib Africa Mercy. Med det nye hospitalsskib forventer vi at kunne fordoble effekten i de lande, hvor vores skibe opererer.

Se videoen, hvor Global Mercy sejler igennem Suez-kanalen her:

© Suez Canal Authority