fbpx
Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
Vil du være frivillig på Africa Mercy?

Vil du være frivillig på Africa Mercy?

Overvejer du at blive frivillig om bord på verdens største civile hospitalsskib? Så tag med på introduktionskursus i Holland d. 1.-3. november 2019.

Hvordan er det at bo og arbejde om bord på hospitalsskibet? Hvordan samler jeg penge ind til mit ophold, når jeg selv skal betale alle udgifter? Hvordan er Mercy Ships bygget op som organisation?

Disse og mange flere spørgsmål kan du få svar på, når der bliver holdt introduktionskursus i Rotterdam i Holland d. 1.-3. november 2019. Kurset afholdes på en båd, så du med det samme kan få testet den maritime ramme.

Introduktionskurset er målrettet kortidsvolontører (ophold under 12 måneder). Prisen for at deltage i kurset er 175 Euro. Læs mere om kurset og tilmelding her.

Mange forskellige jobs på skibet
Vi søger frivillige til en række forskellige funktioner, så Africa Mercy kan fungere som professionelt hospitalsskib og bringe sundhedshjælp til mennesker i Vestafrika.

Find alle de frivillige jobs, der lige nu ønskes besat her.
Læs retningslinjerne for at blive frivillig på hospitalsskibet her.