fbpx
Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
Vind en weekendrejse og et unikt besøg på Africa Mercy

Vind en weekendrejse og et unikt besøg på Africa Mercy

Vær med i vores julekonkurrence og vind en weekendrejse for to personer til De Kanariske Øer og et unikt besøg på hospitalsskibet Africa Mercy i juli 2020.

Julestemningen breder sig, og det vil vi markere med en særlig julekonkurrence, hvor du kan vinde en weekendrejse for to personer og et unikt besøg på hospitalsskibet Africa Mercy i juli 2020, mens skibet er på værft på De Kanariske Øer.

En weekendrejse ud over det sædvanlige
Det er en enestående chance for at opleve verdens største civile hospitalsskib på tætteste hold. Sammen med en ledsager vil du blive vist rundt på Africa Mercy – fra operationsstuer til dæk, maskinrum og kantine – og du vil høre historierne om Mercy Ships’ livsforvandlende arbejde i Vestafrika.

Du får mulighed for at møde nogle af de over 400 frivillige besætningsmedlemmer fra 40 forskellige nationer, der arbejder ombord på Africa Mercy, og som giver gratis lægehjælp og operation til lokale patienter – nogle af verdens fattigste, der ikke ellers har adgang til livsnødvendig lægehjælp.

Privatpersoner kan normalt ikke uden videre besøge Africa Mercy. Dette i respekt for, at det er et hospital for lokale patienter og et hjem for den frivillige besætning. Det er derfor en helt exceptionel mulighed, at du som privatperson kan besøge Africa Mercy en weekend i juli og komme ombord på den gamle Dronning Ingrid – den tidligere danske Storebæltsfærge, som i dag er verdens største civile hospitalsskib.

Hvad skal jeg gøre for at være med i konkurrencen?
Julekonkurrencen er offentlig tilgængelig, og alle kan deltage undtagen bestyrelse og ansatte i Mercy Ships Danmark.

For at være med i lodtrækningen om en weekendrejse til De Kanariske Øer og et besøg på Africa Mercy, skal du:

  • finde to personer (over 18 år), som tegner medlemskab af Mercy Club (Mercy Ships Danmark) inden d. 5. januar 2020, og hvor begge angiver, at de har fået anbefalet medlemskab af dig. Det gør de på vores hjemmeside, hvor nye medlemmer kan tegne medlemskab.

Det er muligt at tegne medlemsskab af Mercy Club her.

Blandt dem, hvis anbefaling af Mercy Ships fører til, at to mennesker tegner nyt medlemskab, vil vi trække lod. Vinderen af konkurrencen får direkte besked i uge 2, ligesom det vil blive offentliggjort på vores hjemmeside www.mercyships.dk

Giv 4 gode grunde til at blive medlem af Mercy Ships
Når du anbefaler andre medlemskab af Mercy Club, kan du give følgende fire gode grunde:

  • Du støtter en god sag og styrker arbejdet med at bringe gratis lægehjælp og operationer til nogle af verdens fattigste i Vestafrika, der ikke ellers har adgang til livsnødvendig behandling.
  • Det koster kun 100 kr. om året for et individuelt medlemskab. Et medlemskontingent for hele husstanden koster 150 kr. årligt.
  • Du får mulighed for at deltage i den årlige generalforsamling og få indflydelse i en demokratisk organisation.
  • Du får tilsendt et månedligt nyhedsbrev til din indbakke, så du kan følge arbejdet i Mercy Ships.

En rejse af særlig værdi
Vinderen af julekonkurrencen vil sammen med en ledsager få betalt flybilletter til De Kanariske Øer, indkvartering og forplejning en weekend fra fredag til søndag samt et enestående besøg med guidet rundvisning på Africa Mercy, hvor det livsforvandlende arbejde finder sted. Rejsen (for to personer) har en værdi af ca. 15.000 kr.

Ønsker vinderen af konkurrencen at forlænge weekendrejsen med flere feriedage på De Kanariske Øer, er dette muligt for egen regning.

Alle, som måtte være interesseret, kan deltage i turen til De Kanariske Øer og besøget på hospitalsskibet ved selv at betale rejseudgifterne svarende til ca. 15.000 kr. (2 personer). Kontakt Mercy Ships’ danske kontor, hvis du vil tilmelde dig rejsen.

Vil du vide mere?
Mercy Ships er et globalt foretagende, og det er Mercy Ships Danmark, der står bag denne konkurrence.

Ønsker du at deltage i besøget på Africa Mercy en weekend i juli 2020, eller vil du vide mere om julekonkurrencen, så kontakt kommunikationsmedarbejder Rebekka Steinvig på tlf. 51 62 94 21 eller på mail.

Vi håber, du vil være med i julekonkurrencen ved at sprede budskabet om Mercy Ships og anbefale andre et medlemskab.

Vi ønsker alle en rigtig glædelig jul!