fbpx
Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
Vinder af julekonkurrence er fundet

Vinder af julekonkurrence er fundet

Mercy Ships Danmark kørte en julekonkurrence i december og frem til 5. januar. Den heldige vinder er nu fundet og kan se frem til et unikt besøg på hospitalsskibet.

Julekonkurrencen gik ud på at anbefale andre et medlemskab af Mercy Ships Danmark (Mercy Club). Lykkedes det at finde to nye personer, som tegnede medlemsskab af foreningen, var man med i konkurrencen om en weekendrejse for to personer og et unikt besøg på hospitalsskibet Africa Mercy i juli 2020, mens skibet er på værft på De Kanariske Øer.

Den heldige vinder er fundet
Konkurrencen sluttede 5. januar, hvorefter vinderen blev udtrukket. Den heldige vinder er Lone Møller fra Kolding, som vil tage sin mand med, når hun skal besøge hospitalsskibet til sommer:

“Jeg er den heldige vinder af en rejse til Gran Canaria, hvor jeg skal besøge Africa Mercy i juli måned. Det er et stort privilegium, og jeg er meget beæret over at være inviteret med. Jeg har interesseret mig for Mercy Ships gennem mange år og beundrer det høje faglige niveau, frivilligheden og næstekærligheden, der kommer til udtryk gennem arbejdet. Jeg glæder mig til at se hospitalsskibet og få endnu større indsigt i det sundhedsfaglige arbejde, som Mercy Ships udfører,” fortæller Lone.

Et unikt besøg
Privatpersoner kan normalt ikke uden videre besøge Africa Mercy. Dette i respekt for, at det er et hospital for lokale patienter og et hjem for den frivillige besætning. Det er derfor en helt exceptionel mulighed, at Lone og hendes mand som privatpersoner kan besøge Africa Mercy en weekend i juli og komme ombord på den gamle Dronning Ingrid – den tidligere danske Storebæltsfærge, som i dag er verdens største civile hospitalsskib.

Tak for deltagelse i konkurrencen
Tak til alle, der deltog i julekonkurrencen ved at sprede budskabet om Mercy Ships. Og tak for ethvert nyt medlemsskab, der er blevet tegnet af Mercy Club.

Læs mere om julekonkurrencen her.

Billedet øverst på siden er ikke af Lone og hendes mand, men et kampagnebillede fra Mercy Ships’ fotoarkiv.