fbpx
Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
Y’s Men støtter renovering af Africa Mercy: ”Gammel kærlighed ruster ikke”

Y’s Men støtter renovering af Africa Mercy: ”Gammel kærlighed ruster ikke”

Mercy Ships Danmark er glad for at kunne meddele, at det kristne fællesskab Y’s Men Region Danmark i 2023 støtter renoveringen af Africa Mercy under overskriften “Gammel kærlighed ruster ikke”. Renoveringen vil sikre, at skibet også i mange år frem vil være base for livsforvandling for nogle af verdens mest udsatte mennesker.

Det kristne fællesskab Y’s Men Region Danmark, der via klubber i hele landet har genbrugsbutikker og på andre måder indsamler penge til godgørende formål, støtter i 2023 Mercy Ships under parolen “gammel kærlighed ruster ikke”. I år går pengene til renovering og modernisering af den tidligere danske storebæltsfærge, Dronning Ingrid, der i dag sejler som hospitalsskibet Africa Mercy. Mercy Ships vurderer, at skibet med denne renovering og modernisering vil være funktionsdygtig i yderligere 10-15 år til gavn for op til 422.000 mennesker, der på forskellig vis vil modtage hjælp, blandt andet igennem livsforvandlende operationer.

Målet for årets indsamling er 250.000 kroner.

Tilbage i 2018 indsamlede Y’s Men Region Danmark også penge til Mercy Ships. Dengang var de med til at finansiere træning og uddannelse af læger og sygeplejesker i Vestafrika i den korrekte brug af narkose ved operationer af børn.

Læs mere og støt renoveringen af Africa Mercy via Y’s Men Region Danmarks hjemmeside her.