fbpx
Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
ZONTA klubber støtter Mercy Ships søndag den 27. august

ZONTA klubber støtter Mercy Ships søndag den 27. august

Zonta Danmarks fire Københavnske klubber har slået sig sammen om et arrangement, der skal rejse penge til at støtte behandlingen af fødselsskaden fistula (VVF) på hospitalsskibet. Alle, der har lyst, kan deltage i "Walk and Talk-arrangementet" søndag den 27. august med start ved Frederiksberg Slot.

Besøg på slottet og gåtur i haven
Arrangementet starter kl. 11 med rundvisning på Frederiksberg Slot, hvorefter deltagerne går en afmærket rute i Frederiksberg Have på 2, 5 eller 7 km. Man kan afslutte med frokost i MG Petersens Familiehave, hvor der fra kl. 14 er 50 års jubilæumskoncert med Coal Train. Du kan købe billet på www.zontabilletten.dk til enten rundvisning, gåtur eller frokost – eller til alle tre ting.

Frederiksbergs Borgmester Jørgen Glenthøj åbner arrangementet, og Mercy Ship Danmarks CEO og bestyrelsesformand Jens-Erik Engelbrecht deltager i hele arrangementet, som starter ved Frederiksberghave ved Frederiksberg Slot, Roskildevej 28A.

Arrangementet er åbent for alle, som har lyst til en dejlig dag på Frederiksberg, i samvær med Zonta, familie og venner.

Kendte mennesker bakker op
En række kendte mennesker har allerede meldt deres deltagelse og støtte, bl.a. tidligere kulturminister Jytte Hilden, musiker og komponist Lasse Lunderskov, stjerneforsker og atomfysiker Anja Cetti Andersen, Søren Falk kendt fra bl.a. Skattejægerne og Antikduellen, sanger og komponist Zofia Hedvard, formand for Opera Frederiksberg Michael Engelbrecht m.fl.

Zonta Danmark står bag
De fire Zonta klubber, der står bag, er Kbh I, II, III og Frederiksberg.

Zonta’s er mål er at støtte og styrke kvinders muligheder og rettigheder. Zonta er en international organisation. I Zonta Danmark gives økonomisk støtte både til internationale, nationale og lokale projekter. Økonomien skaffes primært gennem events og aktiviteter, som klubberne gennemfører. I Danmark er der i alt 23 klubber fordelt over hele landet.

Sådan deltager man
Billetter til arrangementet kan købes på www.zontabilletten.dk. Til gåturen udleveres der vand og frugt.
Der trækkes lod om lækre præmier på frokostbilletten. Alt doneret af virksomheder, der støtter sagen, bl.a. Årstiderne, Wish, Guldsmeden Hoteller, Arp Hansen Hotel Group, Ida Davidsen, Plus Fine, Ladegourdie vinimport, Storm P Museet m.fl.

”I mange fattige lande bliver kvinder fysisk invalideret og socialt udstødt, når de rammes af alvorlige fødselsskader. Mercy Ships kirurger kan operere Fistula på kort tid og vi sørger for den nødvendige efterbehandling, så kvinderne kan vende tilbage til et nyt og værdigt liv. Vi er meget glade for at ZONTA vil bakke op om dette arbejde”, siger Jens-Erik Engelbrecht, der er formand og CEO for Mercy Ships Danmark og som selv tager med på turen i Frederiksberg Have.